MITÄ ME TEEMME?

Tiimimme käsittää luovaa ja ketterää osaamista aina käsikirjoituksista valmiisiin tuotantoihin. Tuotamme materiaalia suoraan asiakkaillemme ja omalle mediakanavallemme.

 

ARTIKKELIT

Artikkelit ovat FabulaMedian toimittajien ja vierailevien asiantuntijoiden Kirjoittamia artikkeleita, joissa käsitellään FabulaMedian teemoihin liittyviä ajankohtaisia aiheita. Artikkeleissa voidaan esitellä kanavilla julkaistua sisältöä ja taustoitetaan niitä huolellisesti muodostetuilla ja tutkittuun tietoon perustuvilla kirjoituksilla.

PODCASTIT

Podcast on uusi radio ja sen suosio kasvaa edelleen. Saat meiltä käyttöösi studion tai koko podcastin toimitettuna.

VIDEOT & VALOKUVAT

Olemme nopeita, tehokkaita ja silti emme tingi näkemyksestä ja laadusta. Olemme tuottaneet satoja videoita asiakkaillemme.​ Visuaalisesti vahva valokuva puhuttelee edelleen. Se kertoo tarinoita yhtä vahvasti kuin video. Tiedustele myös arkistokuvia!​

ELOKUVAT & MAINOSELOKUVAT

Erikoisosaamistamme ovat vahvat, koskettavat ja puhuttelevat mainoselokuvat, jotka vahvistavat brändimielikuvaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden tuotantoyhtiöiden kanssa. Tuotamme yhdessä dokumentteja ja mainoselokuvia.

LIVE-TOTEUTUKSET

Live-toteutuksemme ulottuu media-autosta kokonaiseen tuotantoryhmään, sisältäen tarvittaessa toimittajan. Kysy ja kerromme lisää.​